Kumla İlkokulu

Vizyon: Çağdaş görüşleri ışığında evrensel çözümler üretebilen; ülkesine yararlı, özgüveni tam, toplum bilinci gelişmiş insanlar yetiştirmektir.

Misyon: Atatürk düşünce sistemini temel alan ve bilimin kesiştiği bir çizgide, çocuklara bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandıran, Yeni görüşler getirme yetenekleri veren, öğrenmeyi öğreten bir kurumuz. Öğrencilerimizin özgüven sahibi, düşündüklerini ifade edebilen, kendi kendine yetebilen, sorunlara çözüm üretebilen, ailesine ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerine imkân sağlamak için varız.

Başarılar: 2010/2011 1 öğrencimiz (Abdulkadir KİRKİZ) Anadolu Öğretmen Lisesini kazandı. 3 Öğrencimiz Anadolu Lisesini kazandı 4 öğrencimiz ise sınavla kayıt yaptıran okullara yerleşti. 2011/2012 5 öğrencimiz Anadolu lisesi,5 öğrencimiz ise sınavla kayıt yaptıran okullara yerleşti.

Saatler:
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kumlailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kumla Köyü Nizip/GAZİANTEP

Yerleşim Yeri - Kumla Mahallesi Kumla Sokak Nizip/GAZİANTEP

Adres - Kumla Köyü Nizip/GAZİANTEP

Ulaşım Ulaşım öğretmen servisi ile yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye uzaklığı 22 km